Новорічне привітання директора школи

Шановні відвідувачі сайту, батьки, учні,
усі ті, хто з нами, як то кажуть, на одній хвилі!

Ось і закінчується 2020 рік. Рік непростих випробувань і викликів, рік, який допоміг усвідомити, наскільки цінним і водночас скороминущим є наше життя, рік, що навчив цінувати буденні дрібнички, які не помічаємо щодня, рік, який довів і ще раз переконав, що подолати будь-які труднощі можемо тільки РАЗОМ.

Дорогі діти!

Щиро вітаю вас з наступаючими новорічними святами та Різдвом Христовим. Бажаю вам наполегливості в навчанні, витримки, працелюбності, порозуміння з вашими рідними та близькими людьми. Сміливо крокуйте вперед до нових вершин, пам’ятаючи слова нашого незабутнього філософа Григорія Сковороди: «Бери вершину – матимеш середину».

Шановні батьки!

Ми дуже вдячні вам за вашу підтримку й небайдуже ставлення до того, що відбувається в школі. Завдяки вам сьогодні наші діти мають затишні класні кімнати, які на передодні свят перетворилися на чарівні домівки, за вашої участі розв’язуються найскладніші завдання, які дозволяють повноцінно функціонувати закладу освіти. Бажаємо вам батьківської мудрості, терпіння, міцного здоров’я, благополуччя. Нехай новий рік здійснить ваші найзаповітніші мрії.

Вельмишановні колеги!

Нехай усі негаразди залишаться в старому році, нехай дистанційне навчання стане приводом удосконалити власні професійні навички й дозволить вам крокувати в ногу з часом і не залишитися на узбіччі сучасності. Дорогі мої однодумці, бажаю вам міцного здоров‘я, вдячних учнів і батьків, добробуту й процвітання.

З повагою, директор школи

Положий Тетяна Миколаївна

Кiлькiсть переглядiв: 0